2014年5月19日月曜日

珈琲フレンチトースト〜Coffee French Toast


 フレンチ・トーストが流行してるとのことなので、実験的に珈琲フレンチトーストを作ってみました。
(French toast is prevalent, I tried to make a French toast coffee experimentally.)

材料は、卵、牛乳、砂糖、バニラエッセンス、インスタント珈琲、食パンです。
(Material is Eggs, milk, sugar, vanilla essence, instant coffee and bread.)

 最初は、バットの中で卵を溶きます。
(At first, I beaten eggs in the bat)

砂糖とバニラエッセンスを加えます。
(I add vanilla and sugar.)

 更に牛乳も加えて混ぜます。
(Mix in addition also milk)

 最後にインスタント珈琲を加えます。
(I add instant coffee at last)

 珈琲色のタレに食パンを浸します。
(I soak the bread in the sauce of coffee color.)

 浸すとこんな感じになります。
(Immersed, It becomes like this.)

よく浸透させるために2〜3時間寝かせます。
(Allow to stand for 2-3 hours in order to penetrate.)

 フライパンを暖めマーガリンを引きます。
(Pull the margarine to warmed the frying pan.)

両面に適度な焦げ目がつくまで加熱します。
(Moderate heating until browned on both sides get)

コチラが出来上がりです。
(This is finish photo.)
焦げてるように見えますが、珈琲の色です。
(It looks like burnt, but it is the color of coffee)

 珈琲の味と匂いを出すにはインスタント珈琲では力不足だったようで、単なるフレンチトーストでした(笑)
(It seemed to lack the instant coffee power to get the smell and taste of coffee, it was just a French toast.(Laugh!!)


0 件のコメント:

コメントを投稿