2014年10月19日日曜日

果糖ストロベリー・ショート・ケーキ@六花亭〜Fructose Strawberry Short Cake


こちら、一見なんのへんてつもない普通の苺ショート・ケーキです。
(It is a strawberry short cake flame of nondescript seemingly normal.)

 実は、甘みに「果糖」を使った六花亭の苺ショート・ケーキです。
(In fact, it is the strawberry short cake Rokkatei using "fructose" in sweetness.)

砂糖が人工甘味料なのに対し、「果糖」は天然の甘味料ですので、摂り過ぎで血糖値が上がることがないそうです。
(Sugar, whereas artificial sweeteners, "fructose" Since it is a natural sweetener, that blood glucose levels rise too in birds is not likely.)

果糖だからと油断して食べ過ぎないように注意します(笑)
(You care not to eat too much off guard and because fructose (laughs))

0 件のコメント:

コメントを投稿