最近、抹茶のスイーツをよく見かけますが新茶の季節なのでしょうか?
(Recently, I often see Suites made by green tea)
ちょっと早いような気がしますが。
ということで、週末限定大福「抹茶いちご笑福」を購入しました。
(I purchased a limited Rice Cake weekend.)
表面は薄い苺色のお餅です。
(he surface is a thin strawberry color rice cake .)
こちらは断面です。
(This is the cross-section surface.)
ずんだ餡に苺がくるまれてます。
(Strawberry has been wrapped in green bean paste.)
ずんだ餡も緑豆の粒が残って食感があります。
続きまして、季節限定の「抹茶みるくシュー」です。
( "It is a seasonal green tea milk shoe".)
こちらは断面です。
(This is the cross-section surface.)
(This is the cross-section surface.)
抹茶クリームとホワイトクリームがミックスされて絶妙のお味です。
(This is the taste that was a mix of white and green tea cream.)
(This is the taste that was a mix of white and green tea cream.)
シュークリームでも大福でも美味しくいただける抹茶って、実はスイーツに合う素材だったんですね。
(Matcha was a material that meets the Suites.)
0 件のコメント:
コメントを投稿