今頃ですが7月の六花手のおやつ屋さん「手づくりサックサク・ミルフィーユ」をご紹介します。
(We will introduce the "homemade crispy-millefeuille".)
今回は今までにないパターンとして、上記の写真のように自分でミルフィーユを作るという形式です。(As a pattern ever, it is a form of making a millefeuille on their own as in the above photo.)
お好みに合わせて、生クリーム又は生カスタードクリームとベリーソースを組み合わせていただきます。
私は、ベリーソースの味が気になって、生クリーム又は生カスタードクリームの違いがよくわかりませんでしたが(笑)
(To your liking, you will be a combination of fresh cream or raw custard cream and berry sauce.
I, taste of berry source is worrisome, but the difference of fresh cream or raw custard cream did not know (laughs))
パイのサクサク感を維持するために、手作りにするのが新鮮なおやつ屋さんでした。
(In order to maintain the crispness of the pie, it was the snack shop fresh is to the handmade.)
(In order to maintain the crispness of the pie, it was the snack shop fresh is to the handmade.)
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